torstai 12. huhtikuuta 2018

Uusia tuulia

Alkuvuoden onnistumiset ovat päässeet vain jatkumaan Lunan kanssa. Saatiin Ylöjärveltä hetki sitten meidän ensimmäinen agility-sert kotiin viemisiksi! Alkuvuoden tahti on ollut melkoinen, mutta valitettavasti vastoinkäymisiltä ei olla vältytty. Luna on nyt ollut viikon sairaslomalla silmätulehduksen vuoksi ja noin viikko olisi vielä jäljellä. Onneksi ei mitään tuon vakavampaa ole päässyt sattumaan, vaikka en voisi sanoa etteikö silti hieman harmittaisi.

Ne varsinaiset uudet tuulet saatiin meidän pieneen kaksioon puhaltamaan noin kuukausi sitten, kun saatiin toteutettua yksi elämäni pitkäaikaisimmista unelmista. Meille muutti pieni, valkoinen pörröinen Elle. Elleen voi tutustua lisää otsikon alta löytyvistä linkeistä.

Meidän vauva-arki on lähtenyt pyörimään varsin mukavasti, vaikka Luna ei aluksi ollut kauhean innoissaan pienestä ja välillä vähän liian innokkaasta lapsokaisesta. Hiljalleen alkaa tytöillä leikkiminen sujumaan yhdessä. Onneksi lähipiiristä löytyy innokkaita leikkikavereita mukavasti. Ollaan saatu myös A-pentueen Lenni meille leikkimään. Tänään meillä alkaisi Ellen kanssa agilityn alkeiskurssi. Muutamia pieniä tehtäviä ollaan jo ehditty harjoittelemaan, mutta kyllä tuota alkeiskurssia ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa. Eihän tässä ole enää 4 vuoden jälkeen mitään muistikuvaa miten pikkupentu opetetaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti