keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Alku on aina vaikein

© Studio Wolmari


Hei ja tervetuloa seuraamaan minun ja Lunan elämää tämän blogin välityksellä. Olemme hiljattain siirtyneet kilpailemaan agilityssä mini3 luokkaan. Vielä on hieman arvoituksena alammeko kilpailemaan vuoden vaihteen jälkeen minimineissä vai jatketaanko miniluokassa areenojen valloittamista. Kävi miten kävikään, ensi kesänä meidän tähtäimessä on SM kilpailut.

Tämän kesän kisakalenteri on vielä hieman avoinna omien työvuorojeni vuoksi, mutta pyrin merkkaamaan osallistumiset ylös myös tänne blogin puolelle. Mikäli innostusta löytyy lähteä meitä katsomaan aina kilpailuareenoille saakka, olisi aivan ihana vaihtaa sana tai pari!

Olen suunnitellut Lunalle toisia (ja samalla ensimmäisiä omia) pentuja tässä kesän mittaan. Luna tuli minulle sijoitusnarttuna, josta lähti pieni kipinä kasvattamisen puolelle. Agilityn vilinässä päätös pentueesta on ainoastaan vahvistunut, sillä haluan itselleni ehdottomasti toisenkin kilpailukoiran. Luna on osoittautunut reippaaksi ja hyvähermoiseksi treenikaveriksi, joten en ole edes uskaltautunut katsomaan mahdollisesti myynnissä olevia pentuja.

Lisää minusta sekä Lunasta pääsee lukemaan otsikon alla löytyvien linkkien takaa. Pidemmittä puheitta, tervetuloa seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti